Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-11-2014 07:15:10

katagiriellan
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-11-2014
Messages: 2

Do you want a nike air max 90 essential shoe ?

http://www.vimouska.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/i/AirMax90-2014-W-09_2.jpg


http://www.vimouska.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/i/AirMax90-2014-W-23_2.jpg


Ehkä "välttämättömiä" ottaa vielä klassinen Tinker Hatfield suunniteltu runner - sivuun alkuperäisestä "Infrapuna" colorway - on tämä uusi "Triple Black" painos nike air max 90 kengät. Käyttävät ylempi joka yhdistää hengittävä mesh ja nylon kielen nahka ja nupukkia peittokuvien "Triple Black" AM90, kuten nimestä voi päätellä, urheilu tonaalinen musta colorway ilman yhden erottuvan aksentti.

Paljon huomiota on kiinnitetty kuin myöhään ja vedenkestävä Air Max tiedotteet tulevat Nike Sportswear. Päätyvät muiden ääripäässä niin pitkälle kuin tarkoituksenmukaisuudesta kolea sää ovat pareittain, kuten tämä, joka kiinni lähes koko mokka hoito kenkä. Joten nike air max 90 essential myynti paria täällä ehkä ole liian sopiva, kun sade alkaa kaatamalla, mutta on vielä kesä jäljellä, joten sanoisin, että niiden päivät eivät tarkalleen numeroitu.

Nike Sportswear rakas "Infrapuna" sävy palautuu oikealle paikalleen Classic Air Max 90 käyttöönoton upouusi ottamaan nike air max 90 essential hinta. Pukea yhdistelmä mustaa ja antrasiitti koko mokka ja mesh ylempi, potkuja katso erottuva valkoinen välipohja ja metallista hopeaa osumia Swoosh ja teksti branding kuin Infrapuna näkyy tykkää ulkopohja, välipohja kiila, eyestay, lokasuojan branding ikkuna ja kantapää.

Aina-klassikko nike air max 90 essential ostaa saa valoa uuden colorway Niken juuri ennen lomia. Tässä näemme rento käynnissä siluetti kanssa toteutetut neutraali värisävy pohjan ympäri, vastakkaisiakin elävämmäksi värejä läpi kantapää. Vaikka mesh toe box ja jalkaterän väritetään vaaleanharmaa, nahka panelointi ympärillä puolin on selvästi tummempi, rinnastuvat osumia vaaleavioletti noin pitsi reikiä ja kantapää laskuri.

nike air max 90 essential alennus kuvassa on vain vähän myöhässä ja hieman lite valkoinen pidettävä Ystävänpäivä julkaisu.Kengät kaihda että yhdistelmä suurimmaksi osaksi ja valita lite harmaa niin pitkälle kuin pohja on huolissaan - lite pohja harmaa todella. Olimme ennakoida, että lenkkarit on hieman vaikea törröttää antanut hälinä ympärillä Nike Air Max 90 Ice, mutta on varmasti harrastajia standardin siluetti joka näkyy tämä yksi.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com