Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 23-03-2020 08:10:01

c3g3a1to
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-03-2020
Messages: 0

Asics Gel Kayano V OG Leather Wit

https://cms-cdn.thesolesupplier.co.uk/2019/10/ASICS-Gel-Kayano-5-OG-White-1191A147-100-on-foot.jpg


Schoenen Asics Groen combineert het bovenwerk van een OG GEL-Lyte 5 met een gemoderniseerde GEL-tussenzool en is nu opgedoken in een tropische nieuwe stijl die" Orange Pop "en" Fresh Ice "-accenten combineert. Deze levendige hybride is beduidend kleurrijker van stijl dan de recente 'Box of Chocolates'-versie die werd uitgebracht voor Valentijnsdag en is beslist klaar voor de warme briesjes in de lente en de zomer.


Bovenwerk bespaart geen Schoenen Asics Nieuw en verspilt geen ruimte door gedurfde tinten voort te brengen. Deze omvatten alles van een gradiënt vervaging op de middenvoet tot mango oranje en neon gele overlays, plus een stuk zwart lakleer dat zich uitstrekt van hiel tot kwart. Waar de voorvoet overwegend zonnig is, brengt de hiel de temperatuur een tandje lager met een duo van blauwe tinten: een rijke marine en een koel aqua. Voor een ander interessant tintje voegen de volledig doorschijnende tijgerstrepen aan het strand achtige roze en blauwe accenten toe, terwijl gevlekte oranje veters met metalen uiteinden de boel afmaken.


Onderaan Schoenen Asics Heren tussenzolen zichtbare blauwe GEL-dempingsblokken in de hiel die gecombineerd worden met zacht gespikkeld EVA-schuim in de voorvoet voor lichtgewicht comfort en ondersteuning. Dit voetbed heeft een gestroomlijnde vorm en wordt op zijn plaats ingeklemd door een tweekleurige rubberen buitenzool.


Asics Gel Kayano V OG Leather Wit maakt zich op voor de lente met een frisse oogst van zijn hybride, GEL tech sneakers. De release bevat een drietal GEL-KAYANO 5 360's en twee kleurstellingen van de op het pad geïnspireerde GEL-NANDI 360, uitgevoerd in verschillende uitvoeringen, van onopvallende donkere tinten tot bleke pasteltinten.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com