Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-03-2020 09:23:03

Lawsone16
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-03-2020
Messages: 6

Adidas Nite Jogger Korting

Adidas Nite Jogger Korting
https://www.nodtobesale.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/N/i/Nite_Jogger_Shoes_Black_FV3585_01_standard.jpg

De Adidas Nite Jogger Dames is zojuist uitgebracht in een gloednieuwe kleuroptie voor de warmere maanden en de volgende keer hebben we de 'Shock Pink'-editie. Rechttoe rechtaan gekleed, wordt hij geleverd met zwart mesh, synthetisch en suède over de bovenkant. Roze wordt vervolgens aangebracht op de Three Stripes-branding en geaccentueerd over de hiel terwijl Geel de hielclip overneemt. Andere details zijn een White Boost-tussenzool en een rubberen buitenzool.

Sommigen herinneren zich misschien de adidas ZX 500 RM die een deel van de Dragon Ball Z-collectie heeft uitgebracht en nu lanceert het merk Three Stripes de Adidas Nite Jogger Heren, die wordt geleverd in een Goku-thema.Deze Adidas Nite Jogger wordt gekleed in een Solar Orange, Actora en Grey Two kleurencombinatie. Gemaakt van mesh en nylon ripstop aan de bovenkant terwijl suède op de overlays terechtkomt. Oranje en grijs landen op de bovenkant terwijl blauw op de hielclip wordt aangebracht. Andere details zijn een White Boost-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.

Het merk Three Stripes heeft de Adidas Nite Jogger Goedkoop uit 1976 een moderne uitstraling gegeven en brengt het model nu uit in een schoon en eenvoudig kleurenthema met een Footwear White, Crystal White en Core Black kleurencombinatie. Gemaakt van mesh en nylon ripstop aan de bovenkant terwijl suède op de overlays is aangebracht. Deze retro-geïnspireerde look wordt vervolgens aangevuld met een bijgewerkte White Boost-tussenzool en duidelijke accenten op de rubberen buitenzool.

In de maand april brengt het merk Three Stripes een aantal kleuropties van de Adidas Nite Jogger Korting uit. Een daarvan is de 'Trace Pink'-editie, gekleed in een kleurcombinatie van Raw White, Cloud White en Trace Pink. Gemaakt met ripstop op de basis terwijl mesh landt op de teen en hiel en suède op de overlays. Daarnaast hebben we reflecterende accenten, een White Boost-middenzool over de hele lengte en een grijze rubberen buitenzool om de look af te maken.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com