Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-12-2019 02:36:35

hz8ra2ty
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-12-2019
Messages: 3

Reebok Pyro Cold Grey/Navy/Rood

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/AlXj7gs7XbDwEVfx41BK35QNjQg=/700x700/7/c/2/7/7c279e025c708401eb3d897037c7c0f11d32cc35_reebok_pyro_cold_grey_navy_red_dv5571_1_os.jpg


De nieuwste Reebok Schoenen 2019 aan de oppervlakte Een 'Lilac' colorway voor dames. Met de zachte roze-paarse toon als basis noemt de schoen vervolgens het meeste zwart voor de meerderheid van de accenten - van de middenvoet-branding tot het retro runner-logo op de tong en de herhalende logoprint op de veters. Verdere kleine poppen sinaasappel en karmozijn langs de inlegzool en tong voegen een beetje extra smaak toe, en een zeil middenzoolblok vol DMX in de hiel maakt het uiterlijk dan compleet.


De nieuwe stijl maakt gebruik van Reebok Schoenen Dames silhouet, een klassieke hardloper die oorspronkelijk in 1992 debuteerde. Hier neemt de schoen een blauwe en limoengroene combinatie aan, met een crèmekleurig en wit mesh bovenwerk. Het ontwerp bevat de logo's van Adsum op de tong en de hak, terwijl de tonale Reebok-branding op het kwartpaneel staat. Een vleugje groen op de rubberen buitenzool completeert de speciale release.


Reebok Schoenen Groen voegt toe aan hun vintage line-up met de terugkeer van de Reebok Pyro die oorspronkelijk begin jaren 90 debuteerde. Twee originele kleuren komen aan in White / Dark Royal en de andere heeft een White / Black-Cranberry-kleurenschema. Demping van Hexalite en klassiek Running man-logo op de tongen.


Reebok Pyro Cold Grey/Navy/Rood logo's worden minimaal gehouden, waarbij wordt gekozen voor een tan op tan hit langs de zijkant terwijl "Adsum" aankomt geborduurd in vetgedrukt zwart langs zowel de hielkap als de tong. Het vectorlogo strekt zich uit over het hele lichaam en maakt deel uit van de constructie van voornamelijk suède en mesh.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com