Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-11-2019 07:35:24

tjrcpcaf
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-11-2019
Messages: 1

Adidas Y-3 Qasa High Zwart Blauw

https://www.tubularegular.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/admen-027-10.jpg


De Schoenen Adidas 2019 is opgesplitst in twee delen - een bovenwerk van gecoat textiel aan de voorzijde zorgt voor een retro-esthetiek met zijn rubberen sloten die de vamp en tong siert, terwijl de achterzijde is gemaakt van mesh en geometrische geometrische overlays. De sneaker heeft verborgen interne veters en zit bovenop een adiPRENE-zool die het geometrische thema voortzet dankzij driehoekige inzetstukken rondom.


De enige eenheid is gemaakt van lichtgewicht Schoenen Adidas Zwart dat schokabsorptie en in-step ondersteuning biedt. Y-3 en adidas maken de Yuuto af met een rubberen neus, een eigentijdse versie van een gewafelde buitenzool en dubbele branding, met een rood adidas EQT-motief op de tong en Yamamoto's handtekening aan de zijkant.


De Schoenen Adidas Heren hardloper komt gepantserd aan bij zijn eenvoudigere voorgangers en ziet zijn weg naar de strijd zwart in de meeste van zijn vele accenten. Geweven bovenwerk vertoont monochrome draden met secties onder de donkere tint die erdoorheen steekt in een contrasterend wit; deze schaduw vindt plaats langs de geborduurde tong en geribbelde kraagdetails, maar helemaal niet op de bijgevoegde BOOST-zool. Overlapte componenten richting de voorvoet, die verdubbelen als het oog van het paar blijft, pronken in een plastic glans, wat ondersteuning toevoegt aan wat nog te zien is.


Adidas Y-3 Qasa High Zwart Blauw is op zoek naar een herinterpretatie van de traditionele trailrunner en verdedigt zijn minimalistische benadering door zware textiel- en lederen basissen te combineren met panelen van suede en gaas over het bovenwerk met bolle, toothy buitenzolen van SEEULATER om robuust terrein en zware weersomstandigheden te overleven. De kenmerkende overdreven dimensie blijft bestaan ​​met de buitenste hielkap die gedeeltelijk de gestikte handtekeningen van de Japanse ontwerper zelf bedekt, die op de zijpanelen zijn geborduurd.


https://www.tofstesneakers.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com