Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-11-2019 06:57:25

z8quhhed
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-11-2019
Messages: 2

Adidas Yung 96 Collegiate Burgundy/Bold Gold

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1690/3349/products/4060509109952_normal_002_grande.jpg


Schoenen Adidas Wit maakt dingen een beetje donkerder als het gaat om hun nieuwste versie van de Yung 96-silhouetten. Gekleed in een Core Black en Carbon kleurenschema. Deze release wordt gemarkeerd met High-Res Yellow-accenten op de tongen en hiellipjes. Het is gemaakt van een mix van mesh, suede en leer met iriserende reflecterende details op de hiel en rond de kraag.


Het Schoenen Adidas Sale sportkledinglabel voegt een kleurrijke Yung-96 toe aan hun line-up voor de maand februari. Deze adidas Yung-96 is gekleed in groene, rode en gele kleurtinten. De retro runner is in contrast met het witte bovenwerk van mesh bovenop een bijpassende witte tussenzool. Het ontwerp is afgewerkt met een rubberen buitenzool in dezelfde opvallende kleuren die bij het bovendeel passen.


Schoenen Adidas Dames met hun eigen collectie, bestaande uit verschillende modellen om uit te kiezen. Twee daarvan zijn de adidas Yung 96 en adidas Superstar silhouetten. De Yung 96 heeft een overwegend rood bovenwerk met neon groene accenten, terwijl de Superstar wordt geleverd in een bovenwerk van wit leer met rode overlays. Beide komen met witte / rode veters en Chinese branding op de hielen.


De Adidas Yung 96 Collegiate Burgundy/Bold Gold werd gebouwd met adidas-vibes uit de jaren 90, terwijl hij een gedurfde draai gaf aan retro-hardloopstijl. Dit nieuwe aanbod van de hardloper heeft een mix van bruine en tan tonen door zijn bovenwerk van gelaagd mesh en nubuck. Blauwe en roze accenten bovenop een lichtgewicht EVA-middenzool completeren het ontwerp.


https://www.schoenenwho.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com