Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 17-10-2019 08:18:20

3zn0vc0o
Nouveau membre
Date d'inscription: 17-10-2019
Messages: 2

Adidas Stan Smith Silver Metallic

https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2017/01/adidas-stan-smith-boost-metallic-silver.jpg


Door deze technologie in het Adidas Schoenen Heren Zwart silhouet te integreren, heeft adidas Originals de iconische tennisschoen in zijn oorspronkelijke vorm weergegeven, met een geheel wit lederen bovenwerk met een contrastgroen Trefoil-logo hiellip en een klassieke witte rubberen cupzool. Geperforeerde driestreepstrepen en kenmerkende Stan Smith tongmerken maken het plaatje compleet, terwijl een geweven Gore-Tex merklabel en reliëf Gore-Tex Infinium-logo op de hiel de technische stamboom van de schoen ondersteunen.


Adidas Schoenen Nieuwe Collectie en Gore-Tex Infinium Thermium combineren de nieuwste innovaties op het gebied van koud weer met een van 's werelds meest geliefde witte lederen sneakers en creëren de perfecte stijlbewuste reactie op de koude weersomstandigheden in de winter.


Het dragen van sneakers tijdens de Adidas Schoenen Navy is altijd een uitdaging. Terwijl je de rest van je garderobe volzet met sweaters, peacoats en alle stevigere stoffen, ben je vaak geneigd om ze te combineren met laarzen. Ondanks dat zijn er tal van winterklaar opties van je favoriete silhouetten die er zijn. Nieuw in die lijst is Stan Smith van Adidas. Omdat vandaag de vertrouwde sneaker waar je waarschijnlijk al jaren op vertrouwt, net een wintervriendelijke upgrade heeft gekregen die de moeite waard is om enthousiast over te worden.


Het paar roept meer op om het als een streetstyle-nietje te gebruiken en zorgt nu voor het constant gebruikte en vaak gevraagde Adidas Stan Smith Silver Metallic materiaal, wat zorgt voor een veelzijdige kit voor alle omstandigheden. Bovenwerk, waarbij elke vorm van door techwear beïnvloede make-overs wordt weggelaten door middel van alle zwarte kleuren of geaccentueerde vormen, is bijna trouw aan de klassieke vorm met uiterlijke constructies die grotendeels een standaard getrommeld leer lijken te zijn. Perforaten zijn waar ze meestal liggen met tongen die de voorkeur geven aan de dunnere structuur van de EU- en consortiumvariaties; hiellipjes trekken het iconische groene contrast aan en de branding is verwijderd ten gunste van een "GORE-TEX INFINIUM" -tag en een ets van dat geometrische logo.


https://www.sports-be.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com