Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-10-2019 06:54:17

86is0jr9
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-10-2019
Messages: 2

Nike Air Vapormax 3.0 Triple Black

https://www.thedropdate.com/wp-content/uploads/2019/02/nike-vapormax-3-triple-black-2.jpg


De laatste keer dat we een blik werpen op Nike Schoenen Heren Sale, trok het eerder deze maand een flitsende veelkleurige make-up aan. Tegenwoordig verschijnt het model opnieuw in "Triple Black". Het nieuwe Flyknit-patroon van het silhouet krijgt een eenvoudigere aanpak dankzij het gestreepte weefsel van de enkel tot de teen. Getapete accenten vormen de laterale en mediale Swoosh-logo's naast de hielteller, terwijl de VaporMax-eenheid volledig zwart is uitgevoerd om bij het bovendeel te passen. Ten slotte vind je een paar witte merkaccenten op de tong, binnenzool en hiel voor contrast.


De Nike Schoenen Nieuw is verkrijgbaar in een gewaagd veelkleurig thema, net op tijd voor het begin van de zomer, en het is ook een geschikt paar dat ondersteuning kan bieden voor Pride Maand met zijn regenboogachtige thema. Het bijgewerkte Flyknit-bovenwerk van de sneaker pronkt met een mengsel van tinten die variëren van volt, geel, paars en groen, wat wordt gecompenseerd door tonaal zwart dat wordt gebruikt voor de veters, tongen, hakken, swooshes aan de zijkanten en sokachtige kraag. Uiteindelijk stolt een semi-getinte VaporMax-zool met zwarte accenten op de buitenzool.


De Nike Schoenen Groen maakte begin dit jaar zijn debuut en verschijnt nu in een gewaagd veelkleurig thema, net op tijd voor het begin van de zomer. Het bijgewerkte Flyknit-bovenwerk van de sneaker heeft gewoon een mix van tinten die variëren van volt, geel, paars en groen. Het levendige thema wordt vervolgens gecompenseerd door tonaal zwart dat wordt gebruikt voor de veters, tongen, hakken, swooshes aan de zijkanten en een sokachtige kraag. Eindelijk completeert een semi-getinte VaporMax-zool met zwarte accenten op de buitenzool.


Nike's nieuwste Nike Air Vapormax 3.0 Triple Black heeft een kleurrijke mix van blauw, rood en zwart. Officieel nagesynchroniseerd "Blue Fury", ziet het 3.0-ontwerp een nieuw patroon langs de bovenkant met zwarte accenten rond de hielkap en enkelingang. De eerder genoemde tint van "Bright Crimson" wordt aangebracht op de Swoosh van elke kant, evenals de veter en Flywire. Zoals verwacht, dient de VaporMax-eenheid van Nike als het ondersteuningssysteem voor het lichtgewicht bovenwerk en is behandeld met een doorschijnende afwerking in bijpassend blauw.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com