Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-09-2019 07:00:04

kehk3bnn
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-09-2019
Messages: 2

Asics Gel Ds Trainer OG Moonrock Grijs

https://i.pinimg.com/originals/b8/08/f4/b808f47fd908889714aafc8e70d3cc0c.jpg


Er zijn tijden dat bedrijven, Asics Gel Ds Trainer Dames bedrijven die hardloopschoenen produceren, updates van producten schijnbaar alleen voor verandering uitvoeren. De aantrekkingskracht van nieuwheid kan soms blinde ontwerpers en fabrikanten van het goede dat ze hadden kunnen behouden door zich te onthouden van inhoudelijke updates. Maar we zijn blij te kunnen zeggen dat dit niet het geval is met de Asics Gel-DS Trainer 24, omdat de nieuwe functies de schoen verbeteren en de overblijfselen van eerdere modellen nog steeds goed presteren.


Het Asics Gel Ds Trainer Zwart nieuwe gebreide bovenwerk werkt als een ademend, lichtgewicht en comfortabel materiaal waarmee dragers zich kunnen concentreren op hun run, niet op de pasvorm van hun schoenen. De Gel-DS Trainer 24 is het eerste Asics-model met een gebreid bovenwerk en, nog belangrijker, een aantal van onze slijtagetesters genoten van de prestatievoordelen.


Asymmetrisch in zelden, het Asics Gel Ds Trainer 2019 sport afwisselend kleurblokkering over enkele accenten van rechts naar links voet; de laatste draagt ​​rood over de hiel met de volgende sportieve blauwe, terwijl inlegzolen outfit in de compleet tegenovergestelde kleurkeuze. Tiger-logo's op de profieloverlays zijn verwant aan gouden medailles met overkoepelende primaire notities die op het thema blijven. Nubuck, gaas en glad leer verfijnen de rest van de constructie in een basis van neutrale kleuren, terwijl merkafdrukken aan de achterkant en langs de bijbehorende kleding en tongen het woord "WERELDPRESTATIES" in vetgedrukte tekst weergeven.


ASICS heeft zich verbonden met Bangkok-gebaseerde sneakerboetiek Carnival om de Asics Gel Ds Trainer OG Moonrock Grijs aan te bieden. Op basis van ontwerpaanwijzingen van de nationale sport van Thailand, is de collaboratieve sneaker gemaakt met een off-white meshbasis en suède overlays op het spatbord , kwartpaneel en hielkap. Niet-overeenkomende tinten van rood en blauw zijn te vinden op de hieltabs en lederen ASICS Tiger-strepen, verhoogd door koninklijke gouden details en verschillende vintage merkelementen. Extra kleuren zijn te vinden op de ogen en gebogen buitenzool, samengebonden met witte veters voor een schone afwerking.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com