Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-08-2019 09:02:53

as7ywp3k
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-08-2019
Messages: 1

Converse Jack Purcell Ox Doe Be Formless

https://www.converse.com/on/demandware.static/-/Library-Sites-SharedLibrary/default/dw80273cae/firstspirit/media/06_product_set_pages/2019_spring_3/doe/mob_45/M-Converse-DOE-PSP-jack-purcell-dual-SP19-shoe.jpg


De Hiroshi Fujiwari van het Converse Schoenen Sale en fragmentontwerp herinterpreteert de iconische Jack Purcell-sneaker dit seizoen met de implementatie van een canvas bovenwerk, contrasterende stikseldetails en een tussenzool met kleurblokkering die naadloos aansluit op de lichtgewicht Phylon-zool.


Hiroshi Fujiwra geeft ons een eerste blik op het aanstaande fragmentontwerp Converse Schoenen Wit samenwerking. Zijn nieuwste samenwerking met Converse bestaat uit drie verschillende kleuren van de Jack Purcell, uitgevoerd in uw keuze voor wit, zwart of marine. Alle drie de paren hebben verschillende functies, zoals de co-branded details op de inlegzolen, witte tussenzool, witte stiksels, canvas bovenwerk, EVA-inlegzolen en rubberen buitenzolen. De klassieke esthetiek van het model blijft intact, ze komen gewoon met een beetje fragmentarisch ontwerp.


De klassieke Converse Schoenen Heren zijn schoenen voor mooi weer geweest omdat hun canvas lekt als een zeef. Dat verandert echter allemaal met de nieuwe Jack Purcell Signature X Hancock Sneaker die vorige week door Converse werd uitgebracht en die in een waterafstotende, gebonden katoen buitenkant en een verhoogde manchet verwisselt. Deze trappen zijn niet bedoeld om in plassen te spatten, maar ze houden je honden droog in een regelmatige regenbui.


Beide iteraties van de Converse Jack Purcell Ox Doe Be Formless heeft pony haar bovendeel en tonale neus caps met bijpassende veters. Verder schoonmaken van de schoen is een geheel witte tussenzool, die verschijnt zonder de gebruikelijke zwarte vossenstreep. Afgeschuinde "BornxRaised" -logo verschijnt op de stevige hielcup, terwijl "On The Turf" op de bovenkant van de tong wordt geborduurd en co-branding verschijnt op de Venetië, Californië-groetende binnenzool.


https://www.schoenenwho.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com