Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-08-2019 08:17:12

bage32ck
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-08-2019
Messages: 3

Nike Air Max Plus Desert Sand

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2018/04/nike-air-max-plus-gradient-852630-026.jpg


De Nike Schoenen Nieuw blijft een van de boegbeelden bij lifestyle-hardlopers en arriveert als het ware voor altijd met avontuurlijke gereedschappen en soms simplistische kleurblokkering die de bijna oneindige paletbreedte verder verdiept. Door de dingen wat te verzachten en tegelijkertijd op te peppen, voegt de instap van de nieuwste vrouw verleidelijk Bordeaux toe aan zijn spatbord met zachte rode juweel swooshes, eyestays en buitenzool hits die een vrij agressieve algemene make-up voeden. Witte basissynthetics voegen een neutraliserende balans toe, terwijl de plastic vormen over het profiel het gepatenteerde gradiënteffect bereiken. Hele zooleenheden blijven in hun omvangrijke gestalte met monochrome segmentering, wat de visuele complexiteit van de hele kit versterkt.


Toevoegen aan Nike Schoenen Heren, met exclusieve releases voor dames van de Air Jordan 1, Air Max 98, VaporMax 2019, Zoom 2K en React Element 55 is de Air Max Plus. Elk model is gekleed in een wit, Midnight Navy en metallic rood brons kleurenschema, samen met Nos Differences Nous Unissent print, wat zich vertaalt naar Our Differences Unite Us. Terwijl de anderen het polk dot-patroon op de binnenzool gebruiken, sport deze Air Max Plus op zijn bovenwerk als een knipoog naar de alternatieve damesuniformen.


Van de vele motieven in de Nike Schoenen Rose inventarisatie lijkt overbranding het meest memorabel te zijn, omdat hun klassieke logo's en herkenbare slogans het bovenwerk van hun iconen in één keer zware frequentie hebben gevuld. Terug naar die zintuiglijke overbelastingsprincipes, heeft Nike de Air Max Plus aangetrokken met all-over prints van "Just Do It", een teken in de vorm van elementaire morele ondersteuning. Voorvoeten zijn neutraal gelaten om het hoofdbrandpunt te laten schijnen, waarbij ze kiezen voor effen witte tinten over de subtiele neus en synthetische constructies. Enige eenheden, hoewel agressief van structuur, volgen het voorbeeld met alleen de luchtbel hebben een lichte kleur. Swooshes, die hier worden geschetst in plaats van geappliceerd, complimenteren de iriserende afwerking van de hielomhulsels naast de grimmige witte typografie.


Deze editie van de Nike Air Max Plus Desert Sand rust op een bovenwerk van zwart textiel, met opvallende groene details langs de keel, de middenzool en de buitenzool. De heldere schaduw blijft zijn stempel drukken van de neus tot de zijpanelen terwijl het spuitverfontwerp een gradiënteffect langs het kwartier creëert. Een hit van "Metallic Silver" op Nike's Swoosh-logo en een witte Air Sole-versterkte basis maakt het helemaal af.


https://www.tofstesneakers.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com