Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense ā t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'ętes pas identifié.

#1 31-07-2019 10:54:53

bw6kadez
Nouveau membre
Date d'inscription: 31-07-2019
Messages: 2

Adidas Ultra Boost Laceless Ash Silver

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/aad94758b3734836be2ca9120113ce8e_9366/Ultraboost_Laceless_Shoes_Grey_CM8266_010_hover_standard.jpg


Adidas Skor 2019 släpper ytterligare en fan-favorit "Oreo" colorway, som redan börjat anlända till återförsäljare. Klädd i ett Core Black och Flat White-färgschema. Denna adidas Ultra Boost Laceless-modell har en ribbstickning över den övre och ersätter den vanliga TPU-buren. En fullständig "Oreo" Primeknit-överdel med svart strumpliknande ankelkrage, matchande hälbänk, Boost mellansula och yttersula i gummi kompletterar designen.


Adidas Skor Svart är en ny stil som debuterade i sommar och designen kommer i en oreo-inspirerad färgväg bestående av svarta / grå / vita nyanser. Primeknit-överdelen är i princip täckt med de vita och svarta nyanserna, medan designen är detaljerad med en ribbad textur på mittfoten som är där de traditionella snören finns. En strumpliknande krage, svart Boost mellansula och matt hälbänk fullbordar den eleganta designen helt.


Det senaste erbjudandet av Adidas Skor Dam som kommer i en laceless iteration som är klädd i ett säsongsmässigt passande färgschema. Löparen har en Trace Cargo Primeknit-överdel i par med en svart hälbänk och strumpliknande krage. En vit Boost mellansula och yttersula i svart gummi kompletterar designen.


Den tonala ytan består av en olivfärgad Adidas Ultra Boost Laceless Ash Silver-övre kontrast av den svarta på hälbänken och gummi yttersula, och den vita på Boost mellansula. Skon kommer också med en ribbad textur på mittfoten placerad där de traditionella snören finns, samt en strumpliknande krage som också finns i samma olivfärgad nyans.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

#2 06-08-2019 18:56:13

puypardaz
Invité

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com