Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-01-2015 07:33:43

normys
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-01-2015
Messages: 3

Nike het onderzoek begint nu pas

Wanneer Tinker Hatfield ontworpen de Nike Air Max Leopard terug in 1987, zeker hij niet van plan voor het model bijna dertig jaar later te worden ontdaan van zijn fundamentele afdruk. Maar het is. En de Nike Air Safari Deconstruct, ondanks de ironische vertrek van safari print, is een geweldige schoen. Vandaag hebben we aandacht voor de all-wit model met lederen constructie getrouwd met perforaties in de hele teen, kraag en Swoosh branding. Een gom buitenste completeert de gemoderniseerde renaissance, dat is de Nike Air Safari Deconstruct - nu beschikbaar op end.The Nike KD 7 "PB & J" was een colorway velen gehoopt om dit jaar te zien na het debuut van het thema in de KD 6-serie. En Nike heeft verplicht, de uitoefening van de speelse uitvoering in het nieuwe jaar. Echter, hoewel, het lijkt alsof de release kunnen zijn lagere school alleen dimensionering. Dat, in zichzelf, is echt een schande gezien hoe sterk een full-size run van deze KD 7 zou zijn.

Terwijl de Nike Air Max Leopard goedkoope "Witte" colorway meer memorabel te veel kan zijn, als Andre Agassi droeg ze op de baan vaak, de "Black" pair is net zo verleidelijk, zo niet meer. In lijn met Nike Lente 2015 releases, de Nike Air Flare "Black" wijst op een donkere basis offset naar Light Retro kleuring langs de omgekeerde tabblad Swoosh branding en hiel, terwijl de Perzische Violet slaat de tussenzool. Elke kleur vindt plaatsing op de tong, de afwerking van de look van deze 1994 classic. Houd het slot hier om Nick Kicks voor aanstaande stateside vrijlating laten verschijnen Nike Air Python heeft zijn billijk aandeel van vaste kleurstellingen gezien, maar weinigen zijn zo klassiek als deze. Bedekt in creme, de "Sail" Nike Air Python sport halverwege de jaren 1980 branie dat alleen een Python gekleed basketbal sneaker kan. Gouden accenten op weg van de sneaker samen met een traditionele python gekleurde bovenkant.

Dat is wat je krijgt voor het opgeruimd, verkleed, dichtgeknoopt, versie van de Nike Air Max Leopard Dames creëren van de Nike Air Safari Deconstruct. De 1987 Tinker Hatfield ontworpen klassieke runner verliest zijn handtekening druk voor een simplistische rijke lederen bovenkant sportieve geperforeerde panelen, een gedeconstrueerd tong, en een schone gom bottom.The Nike Roshe Run sans flyknit implementatie is niet gezien in grote aantallen in maanden. De schoen, in zijn oorspronkelijke vorm, is de basis voor al het gevarieerde succes de minimale silhouet heeft de afgelopen jaren ervaren. Een van de meest populaire van de fundamentele modellen is dat van de Roshe Run "Bloemen". Dat thema keert terug voor het voorjaar van 2015 met een gedurfde nieuwe make-up omliggende groene, blauwe en paarse tinten. Houd je ogen open voor deze release als warmer weer dichterbij komt.

Met de hoop op een stroom geregen Nike Air Max 1 Leopard release later dit jaar, "McFly" koorts zal zeker, en voor goede reden, blijven gedurende 2015. Toch, terwijl het wachten blijft hangen, stijlen zoals de Nike SB Eric Koston Mid "McFly" maakt het rest van het jaar veel gemakkelijker te verduren. Gemonteerd in een Wolf Grey basis, Dusty Cactus accenten staking de middenvoet riem, tong en hiel, terwijl witte Swoosh branding eindigt de look. Maar misschien nog wel meer dan de schoenen aanspreken, is patroon van het laten vallen van kleurstellingen in lijn met een pot met goud aan het einde van de regenboog Nike's.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com