Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-04-2019 05:53:44

f4lx6v9e
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-04-2019
Messages: 3

Nike Air Max 1 Premium SC Jewel Atomic Teal

https://cdn.thesolesupplier.co.uk/2017/10/22449910_1942282235787265_8654545869986470521_n.jpg


Denne nye farveway af Nike Sko Hvid skinner lyse som guld tager på centrum. Mærket en premium farveway, denne Air Max 1 kommer færdig i et lærreds øvre i Elemental Gold med Mineral Yellow, der rammer Swoosh branding på tungen og sidepaneler, branding på hælen, øvre øjenlåg og en del af ydersålen. Sort kan også ses på lædertåen og ankelen, indersiden og mellemsålen.


Denne Nike Sko Dame lavede en hurtigstrik-udgivelse i 2017 for at fejre silhuettets 30-års jubilæum, men den klassiske løber vil være bredt tilgængelig fra næste måned. Grundlæggende er en af ​​modelens OG farveway i aqua med lilla, sneakerens mesh øvre farvet i hvid, mens grå og aqua accenter bruges til sine suede overlays. Træfugle ses også på tungen, branding på tungen, hæl og indlægssåler, som en hvid mellemsål og sorte accenter på ydersålen fuldender stilen helt.


Denne Nike Sko 2019 årsdag Aqua vil være bredt tilgængelig i næste måned efter en hurtigstrik udgivelse sidste år for at fejre silhuetets 30 års jubilæum. Grundlæggende er en af ​​modelens OG farveway i aqua med lilla, sneakerens mesh øvre farvet i hvid, mens grå og aqua accenter bruges til sine suede overlays. Træfugle ses også på tungen, branding på tungen, hæl og indlægssåler, som en hvid mellemsål og sorte accenter på ydersålen fuldender stilen helt.


Nike og Dover Street Market frigiver en Nike Air Max 1 Premium SC Jewel Atomic Teal kollektion i år, og i dag bringer vi dig et første kig på et par fra pakken. Denne collaborative Air Max 1 kommer dækket i slank sort overalt i flertallet af den øvre med kontrastfarve placeret på indersiden, snørebånd, tunge mærke, mellemsål, mini Swoosh til tå og Dover Street Market branding på hælen af højre sko. En gennemskinnelig ydersål med en stor sort Swoosh inde i den fuldender udseendet.


https://www.onlineairmaxbe.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com