Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-12-2018 09:50:30

domenickstokes
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-12-2018
Messages: 1

Nike Air Max Zero buy

Eerder vandaag onthulde Nike Air Max Zero Koop deze officieel aan het publiek en onthulde daarbij het ongelooflijke verhaal achter de oprichting van de schoen. Dit silhouet was bijna volledig gebaseerd op een van de originele schetsen van Tinker Hatfield, maar het ongelooflijke aan deze hele sage is dat de betreffende schets bijna dertig jaar geleden is gemaakt en dateert van vóór de Air Max 1. De legendarische ontwerper was regelmatig uitgelopen -creaties op papier die ongeschikt werden geacht voor productie, simpelweg omdat ze te geavanceerd waren, dus stel je alle andere 'afgedankte' ideeën voor die ergens op de campus worden begraven!

Dus hoe is dit stukje Tinker geschiedenis opgegraven? Het designteam van Nike Air Max Zero black fridaySportswear bezocht de archieven om inspiratie op te doen voor de aankomende Air Max-dag en bij het zien van de schets kozen ze ervoor om het tot leven te brengen, gezien het historische achtergrondverhaal. Ontwerper Graeme McMillan nam de leiding en creëerde de Air Max Zero met behulp van de Air Max 1 Ultra-buitenzool en enkele van Nike's nieuwste technologie en ontwerpelementen voor het bovendeel, terwijl Tinker zelf opmerkte dat als hij met de Air Max Zero was belast, hij zou hebben veel van dezelfde beslissingen genomen.

Nike vierde Air Max Day in 2015 op een grote manier door de Nike Air Max Zero Zwarte vrijdag uit te brengen, een sneaker die decennia geleden oorspronkelijk als conceptontwerp leefde. In januari werd de gele versie op de schets van Tinker exclusief uitgebracht via de SNKRS-app, maar bronnen zeggen dat het geel / zwarte paar inderdaad zal terugkeren tijdens de 2016 Air Max Day-festiviteiten. Bovendien zal er ook een nieuwe, nog nooit eerder geziene colorway van de Zero vallen. Air Max Day wordt jaarlijks gehouden op 26 maart, dus verwacht van Nike dat het wat meer warmte brengt als we deze traditie leiden die sinds de jaren '90 officieel is geworden, slechts twee jaar geleden.

Als het niet om die originele schets in 1986 zou gaan, zou de Nike Air Max Zero buy niet bestaan. Dat gezegd hebbende, is het logisch dat Nike de nieuwe show in dezelfde geel / zwarte colorway laat vallen als Tinker zijn eerste concept voorstelde. Nou, het lijkt erop dat het gebeurt; gebaseerd op deze foto vrijgegeven door Nike via hun SNKRS App, zou een geel / zwarte colorway van de Nike Air Max Zero in de maak kunnen zijn (hoewel het er wel fotoshopt uitziet). Toch is er hoop op een nieuwe Air Max Zero-release, dus houd deze op de hoogte van Sneaker News voor updates.

Nu Nike Air Max Zero Bestel snel nadert, beginnen de releases in overeenstemming met de merkvakantie. De Nike Air Max Zero Ultra "Tokyo" is gepland voor 26 maart en is een torenhoge figuur in een grotere, allesomvattende Air Max City-collectie. Geïnspireerd door Japanse golfpatronen zet deze Nike Air Max Zero Ultra de toon voor het pack dat Nike's bekroonde release op Air Max Day zal worden.

Je kunt de details bekijken op www.willtrval.com

http://www.willtrval.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/270x348/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/n/dn864.jpg

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com