Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-10-2018 04:56:18

pppmsdfuvv
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-10-2018
Messages: 4

nike air max 270 herre

https://cdn.thesolesupplier.co.uk/2018/07/Nike-Air-Max-270-Hazel-Light-Bone-AO1023-002-03.jpgNike WMNS nike sko Flyknit er nu introduceret i et iglo-tema, da vi siger farvel til de koldere måneder, og velkommen til foråret. Sneakeren dyrker i grunden en to-tone Flyknit øvre bestående af Igloo White og Clear Emerald nuancer. Andre detaljer omfatter en soklignende ankelkrave, den store signatur Air Max 270 hælboble og sort ydersål kompletterer designet helt.


nike sko 2018  oplevede en 2018-debut, der så nylige iterationer i "Ultramarine" og "Hot Punch." Det seneste i "Igloo" er lige så rent accentueret af mynte. Den øverste er nu dækket i Flyknit opdelt i to halvdele ved mynte og hvidt. Den rene læderlignende mellemsål er afbrudt af en klar Air Max-enhed, mens Swoosh-branding står fremhævet på siden i hvid.


Sort og University nike air max 270 Gold på den åndbare mesh øvre til et iøjnefaldende udseende. Yderligere hits af sort ses på tå, mudguard, hæl, branding og neopren indre bootie. Afslutning af ting er Hot Punch, som ses på hælflappen, tåmærket og Air Max-boblen på hælen.


Hvis du troede, at Nike skulle sænke med nike air max 270 herre  farveveje, så tænk igen. At være, at det er Air Max Day / Month, her bringer vi dig et andet par, der vil falde på den faktiske Air Max Day. Denne Nike Air Max 270 er domineret af et uberørt hvidnet hele hele den øvre med den eneste kilde til kontrast, der kommer på hæltælleren og den nye Air Max hælenhed, der er blevet lavet i Total Orange.http://www.stvprxsko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com