Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-01-2018 03:42:51

pjhvgb
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-01-2018
Messages: 3

nike air pegasus 89

https://i.pinimg.com/736x/b5/f2/ac/b5f2ac45ecb504dd50f458ac1f6ab623--grey-sneakers-sneakers-shoes.jpg


Nike slap bare en helt ny Fall-passende version af Nike Air Pegasus. Koblet nike sko (All Terrain), denne nye Nike-model er udstyret med en vandtæt øvre parret sammen med tekstilfusionerede syntetiske overlejringer. Derudover leveres hybrid Pegasus også med en træksål, der gør den endnu mere egnet til mindre end ideelle vejrforhold. Kommer i dit valg af Midnight Fog / Brosten, Black / Cool Grey, og Udfordring Rød / Mørk Grå.


nike sko dame har holdt sig optaget i efteråret omdannelse af tidligere designs til nye vinterklare modeller. Næste op for at gøre kontakten er en af ​​Nikes tidskendte Air Pegasus, en løbesko med dybe rødder i Nike's historie. Selv om Pegasus-linjen findes i øjeblikket som en præstationssko, bliver denne retro-version klædt op med en sømløs nylonoverflade og en gummi ydersål.


nike air pegasus er tilbage i denne sæson og i en farvevej, der er perfekt til efterår / vinter måneder med et flodrocktema. Laget af ruskind og tekstil på tværs af sin øvre, er sneaker farvet i den mørkegrønne nuance med grå og underlag. Nike branding ses på tungen og hælen, mens en hvid gummisål fuldender det simple design helt og holdent.


nike air pegasus 89 udgives i en anden ny farvevej i form af fragt khaki / armory navy. Denne opdaterede terrænversion af den klassiske løber blev lavet for at modstå høst / vinter sæson. Den vinterbestandige sneaker er fremstillet af en sømløs nylon vandtæt øvre, mens 3M reflekterende detaljer, et blonde låsesystem med et fastgørelsesorgan til justerbar montering og en kølig grå mellemsål med sort gummi ydersål kompletterer stilen helt.


http://www.andksko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com