Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-10-2017 09:04:11

seamusliam
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-10-2017
Messages: 2

nike air icarus zwart wit

https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2017/04/nike-air-icarus-extra-radiant-orange.jpg

De originele versies nike air icarus zwart wit zagen de eerste keer in de wereld in de vroege jaren negentig. Sindsdien had Vintagefans helaas tevergeefs moeten wachten voor een heruitgave van de. De OG's van die dagen zijn nog steeds erg populair bij verzamelaars, maar als ze nog steeds aanvaardbaar zijn, zijn ze bijna slecht voor hen.

Dit jaar is het weer tijd - eindelijk. Na meer dan twee decennia keert de nike air icarus roze grijs terug en we kijken uit naar Bolle! We hadden de twee al aan de voeten en moeten zeggen dat we blij zijn! Naar onze mening was het veel te lang voordat de Air Icarus opnieuw werd vrijgegeven. We zijn blij.

Een retro runner komt terug in nike air icarus dam bruin Met deze klassieke schoen is deze verfijnde editie bijgewerkt met nylon en synthetische suede bovenkanten voor duurzaam, lichtgewicht comfort - ook een weerspiegeling van de '90s look. De geïnjecteerde Phylon midsole met ingekapselde Air-Sole unit wordt afgerond door een rubberen zool die de essentiële duurzaamheid en tractie garandeert.

De nike air icarus blauw rood debuteerde in 1991 een ontwerp in dezelfde ader als de Pegasus-modellen van het tijdperk, die samen met textielmateriaal inleggen en lederen overlays trouwt en een Air-Sole-uitgerust middelzool bouwen.

http://www.jouwmerk.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com