Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-08-2017 10:15:56

dffWilbur8
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-08-2017
Messages: 2

Nike Air Max 95 Cool Grijs 50% Korting

http://www.schoenenwinkenl.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/360x289/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/t/ft-516-01.jpg

Vandaag hebben we de meest gedetailleerde kijk op beide kleurenbanen van de Nike Air Max 95 Base Grijs Kopen goedkoop Dave White, aangezien de Nike Air Max 95 No-Sew het model is, waarbij de AM95 in de toekomst wordt geïntroduceerd met een naaibare zijpanel met de handtekeninggolven In verf splattered graphics. Een levendig oranje of meer gedempt wit brengt helemaal verschillende vibes aan het silhouet, terwijl elk met een harige suede-tong wordt aangevuld voor een premium levensstijlafwerking.

Zoals u zou kunnen verwachten, laat de Nike Air Max 95 Anthracite Groothandel binnenkort geen productielijn van Nike Sportswear verlaten. Twee van de aanbiedingen van de laatste ronde van gloednieuwe kleurwegen voor het iconische silhouet voor de herfst kunnen hier vandaag worden bekeken, elk met hun eigen onderscheiden gevoel. Eerst hebben we een premium aan de schoen die perfect is voor het aankomende koeler weer, met een all-suede bovenkant in lichtgrijs met donkergrijs detail voor twee van de golvende panelen, inclusief de bovenste band die meestal in de maas komt. De tweede nieuwe look heeft een unieke mix van kleuren, in tinten van geelwit en bruin geaccentueerd met levendige 'Ember Glow' hits in de bovenkant.

Na een paar vroege lekkage previews, krijgen we vandaag onze eerste officiële blik op de komende drie-weg samenwerking tussen artiest Dave White, size? En Nike voor twee unieke nieuwe looks voor de Nike Air Max 95 Cool Grijs 50% Korting. Meest beroemde in de sneaker wereld voor Zijn speciale editie van de Air Jordan 1, Dave White, is terug om wat meer memorabel schoeisel te creëren met Nike, maar ook de grootte van de Britse detailhandelaar te brengen? In de mix voor deze gewaagde nieuwe wordt de Air Max 95 aangenomen, elk met verschillende kleurrijke afbeeldingen voor elke strip van de handtekening golvende bovenkant in oranje of bruin.

De Nike Air Max 95 No-Sew zag talloze releases in 2014, aangezien de moderne update van de iconische creatie van Sergio Lozano de gezaagde zijpaneelgolven deed voor een nieuwe naadloze Tape-constructie voor een lichtgewicht rit. De moderne twist zorgde ervoor dat de golvende esthetiek maar in een geheel nieuwe vorm bleef. Nu is de Dave White Nike Air Max 95 hier om een ​​van de minder uitgezette versie van de Nike Air Max 95 Zwart lage prijzen in zijn eigen kunstwerk te inspireren, geïnspireerd door konijnen op het platteland.

Na de Nike Air Huarache in de Ale Brown-pak de afgelopen week nauwlettend op te volgen, komen we nu dichtbij en persoonlijk op met de Air Max 95. Met dezelfde kleurenschema in wit en marine met Ale Brown accenten en gewoon Een beetje lichtroze, de Nike Air Max 95 Anthracite Bestellen Kopen is voorzien van een premium constructie in doek met de Ale Brown details in de vorm van lederen panelen aan de basis en de teen van de bovenkant.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com