Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-06-2017 07:36:36

aqwLyndon1
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-06-2017
Messages: 2
Site web

Adidas ZX Flux Wit Kopen

http://www.nieuweqt.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/w/m/wmnoa-185.jpg

De adidas ZX8000 werd in 1989 voor het eerst geïntroduceerd, en sindsdien is het gedurende de jaren '90 vaak herleven. Het was een pionier in zowel zijn technologie als zijn trendsetterende vermogen. Adidas heeft besloten om dingen om te zetten en voor de 25-jarige jubileum en heeft de Goedkope Adidas ZX Flux gecreëerd, die nieuwe technologie en een nieuw silhouet introduceert. Opvallend schoner en eenvoudiger, adidas veegt de schoenen schoon van alle overmaat en richt zich op de prestatie aspect. De ZX Flux wordt geïntroduceerd in een diep marine bovenkant met een sterke witte zool. De hakskooi voor ondersteuning kan gezien worden, evenals de iconische Drie Strepen over de zijkanten verlaten deze sneakers met een echt ondergeschikte look.

Na de recente onthulling heeft de Adidas ZX Flux Rood Goedkoop de snelheid opgehaald. Als onderdeel van de nieuw gelanceerde serie heeft Adidas Originals drie blacked-out versies van het silhouet gecombineerd voor hun Black Elements Pack. Inclusief in dit trio van schoppen zijn twee paren van de ZX Flux Weave, een met een contrasterende witte zool en de andere in een bliksemboutdruk, samen met een tonale OG ZX Flux-aanbieding. Om de grote opening te herdenken, zal adidas vrijkomen Een limited edition ZX Flux, net als bij Shanghai en Seoul. De ZX Flux "Moskou" heeft een soortgelijke esthetiek als het "Shanghai" -paar en beschikt over een satellietkaart van de stad met een diepe rode tint.

Tenzij je onder een rots hebt gewoond, moet je weten dat er een addias Originals is die voor een van de top sneakers van 2013 serieus maakt. De sneakers in kwestie en onze Kicks of the Day zijn de Adidas ZX Flux Grijs Nederland in de "Infrarood" kleurweg. De ZX Flux inspireert van de klassieke ZX 8000 runner, maar met een slankere bouwen en geactualiseerde technologie. Het infraroodpaar heeft een heldere rode mazenbovenkant met zwarte accenten op het drie streep logo en de adidas 'handtekening TPU hielkooi. Voor maximaal comfort stopt adidas met zijn ZX 8000 wortels en vetert u de ZX Flux met de klassieke Torsion Midsole. Als u op zoek bent naar een lichtgewicht runner dit seizoen, kijk dan niet verder dan de ZX Flux.

De Adidas ZX Flux Wit Kopen had een episch jaar. Tijdens zijn debuutlopen, veranderde het silhouet al in de manier waarop we sneaker aanpassen door middel van zijn digitale print ontwerpen en spelveranderende #miZXFLUX app. Om het jaar te sluiten, gaat Adidas Originals verder met de geweldige foto's van ZX Flux met een all-new iteratie. In vergelijking met het "Ocean Waves" -paar, bevat deze versie het natuurlijke landschap van het buitenleven met een sneeuwbedekte bergdruk. Het ontwerp, dat ook een blauwe tint sportt, bedekt de hele bovenkant van de ZX Flux en compleet met de lichtblauwe sokkel. De collectie 'Print' bevat drie ZX Flux-lopers, uitgerust met camo en zebra-stijl, Naar het Italiaanse erfgoed van de brillenwinkel.

Terwijl sneakerheads in de staten wachten op de Adidas ZX Flux Zwart Bestellen beschikbaar gesteld worden op het custom platform van miadida, is de optie die al in Berlijn is gelanceerd. De Three Stripes hield een #miZXFLUX lanceringsfeest in de Originals-winkel en gasten waren in staat om hun eigen persoonlijke details op een paar populaire lopers te leggen. Ter herdenking van de lancering is Adidas van plan om de ZX Flux "miBerlin" vrij te geven De allereerste aangepaste ZX Flux gemaakt op het miadidas platform. De sneaker is beperkt tot 300 paren en zal pas morgen beschikbaar zijn in de adidas Originals winkel in Berlijn. Het ontwerp kenmerkt een blauwe toebox met een digitale print bovenkant van een patroonontwerp.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com