Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

zvelaoty
02-04-2015 10:33:27

http://www.kicksniketilbud.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/300x199/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/i/nike-air-max-90-premium-em-turnschuhe-damen.jpg
"I sidste regnskabsår, der sluttede 31. maj rapport nike air max thea engros indtægter fra fodbold operationer var 2300 millioner dollar, sammenlignet med det foregående regnskabsår, en betydelig stigning på 18%, mens den på samme tid, viser resultaterne af sæsonen Manchester United rammes værste rekord i 20 år. For Manchester United sponsorering spørgsmål i går, "Daily Økonomiske News" reporter interviewet til Adidas, men som af pressen, før den anden part har ikke modtaget et svar. notgang sport management konsulentfirma CEO Zhang fortalte "Daily Økonomiske News" reporter, Manchester United vil gendanne det originale dynasti vil tage nogen tid, så for Nike, ende samarbejde er et taktisk valg. Men som Europas "gamle giganter" Manchester United har deres egen handelsværdi.

»Hvis status for Nike Adidas fodbold konstant gribe, Adidas, nike air max thea print forventer ikke at udfordre den samlede forretning, holde deres vigtigste positioner fodbold vil være i fare," Zhang sagde, at baseret på sådanne omstændigheder, fodbold, Adidas også tage proaktiv måde. Som vi alle ved, i fodbold, Adidas har en betydelig styrke. Men i de senere år, Nike fodboldbane i gang ekstraordinært stærk. For nylig, Nike administrerende direktør MarkParker sagde, at det forventer, at salget af fodbold-relaterede leverancer vil opretholde en hurtig vækst momentum efter VM. Nike salgsdata frigivet i sidste måned viste, at som 31. maj sidste regnskabsår, indgår ikke i tilfælde af udsving i valutakurserne, fodbold-relaterede indtægter bølge 21% til 2,3 milliarder USD. I den sidste måned, adidas Group CEO Herbert Hainer sagde Adidas fodbold kategori opnår salgsmål på 2 milliarder euro 2014.

Det ser ud til folk i branchen, Nike og Adidas bliver anfægtede fodbold merchandise Overlord. Mens Adidas har været sponsorer af World Cup siden 1970, længe domineret af fodbold, men Nike har også været store gevinster i dette område. VM, selvom Adidas er den officielle sponsor, men det behøver ikke alt for mange fordele end Nike, god walking en fin linje, har Nike tilladt mange seere fejlagtigt tror, ​​at nike air max 1 liberty er den officielle sponsor for VM. Zhang til "Daily Økonomiske News" reporter påpegede, at VM, Nike og Adidas har spillet til deres styrker. "Som officiel sponsor Adidas, anvendelse af rummet reklame, udgivelse spillet bolden til tjenestebrug kapacitet var mere på plads. Som en ikke-sponsor Nike, med interaktive aktiviteter og unge under stjernerne, sociale medier og andre strækninger, mere aktiv.

"Nogle analytikere har påpeget, at den standard evaluering af mange, så simpelt som gennemgår udførelsen af ​​brand i World Cup, mere urimeligt. Det er værd at bemærke, at i Adidas som" hjem "af det vesteuropæiske marked, i det foregående kvartal sluttede 31. maj Adidas salg på 1,1 milliarder euro om året tidligere faser var flad netto;. men i forhold til samme kvartal i Nikes omsætning på dette marked det nåede $ 1,3 mia i forhold til øget med 18% sidste år øjeblikket Vesteuropa er blevet den fjerde største marked for nike air max 1. Nike, Adidas World Cup "turnering jersey påstand," det vigtigste, Puma er en dark horse til at få fat i. Som en af ​​FIFA seks globale partnere, Adidas ikke blot fortsætte bruger enorme summer til blive officiel sponsor af World Cup, men også ånde sponsorer, herunder Spanien, Argentina mv, ni hold.