Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

lily
Hier 09:31:49

I think I'm very lucky That has come in to read your articles and news Thank you for providing news. >>> slotxo

c21qpmm2
11-10-2019 05:59:23

https://kolabclothing.com/wp-content/uploads/2019/09/1212121-1.jpg


Maharishi x Nike Skor Dam kommer i en signatur Maha Olive colorway och har en 100% bomullsövre som är naturligt färgad med granatäpple och gurkmeja. Yttersula, som också var designad med hållbarhet i åtanke, är gjord av återvunnet skum.


Efter släppandet av Nike Skor 2019 i juli, planeras nu Nike Air Max 90 “Viotech”, som donerar det klassiska pulserande färgschemat på Nike Dunk Low 2002 ”Viotech” denna vecka. Med en färgblock finish av University Red, Pale Vanilla och Hyper Grape, är löparen sammansatt av premium mocka, medan "Viotech" faktiskt är namnet på den lila färgtonen på löparen. Efterbehandlingsdetaljer består av svarta läderetiketter, en vit mellansula och en yttersula i lila / gul gummi.


Nike Skor Svart kommer att återvända i riktig OG-form 2020 för att fira 30-årsjubileet för Air Max 90-silhuetten. Medan han var känd för sitt arbete med Michael Jordan skapade designer Tinker Hatfield Nike Air Max 90, tidigare känt som Air Max III med snabbhet i åtanke. En av de mest ikoniska colorways-modellerna var "Infraröd" -utgåvan, som debuterade 1990.


Efter att ha tappat den pittiga Nike Air Max 90 Qs Viotech 2.0 introducerar Nike sitt OG-färgblockeringsschema på Air Max 90. Primärt utformat med en mocka överdel, de ljusa träffarna av blått, svart, rött och dess namngivna lila skapar den älskade iterationens iögonfallande motiv, markerat med en maskkrage i kricka och orange och svarta ögon. Iterationens grå snören och masknät ger en lugnare skillnad mitt i sina galna färger, medan branding-träffar i olika nyanser på mocka brunt panel swoosh, orange Air Max-emblem, svart läder-tungetikett och en orange Nike Air-logotyp på hälen . Skon vilar på en vit och orange mellansula åtföljd av ett genomskinligt fönster, med en lila och orange yttersula för att fullborda utseendet.


https://www.modellerskor.com/