Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

busba
03-02-2020 03:31:02

Follow the news from our page here. Click.
 
>>>  slotxo

p55949n3
10-10-2019 03:10:08

https://cdn.weartesters.com/wp-content/uploads/2016/02/NIKE-AF1-FLYKNIT-817420_700_E_PREM.jpg


Nike Air Force 1 High Sale er en skarp variation af den ikoniske silhuet, som var en favorit af den pensionerede NBA-stjerne Rasheed Wallace på og uden for banen. Denne specielle-udgave colorway har fejret sin indflydelse på modellen og minder om den helt hvide AF1-rejer, der faldt i 2003. Efterbehandlingsdetaljer består af justerbare ankelstropper, Sheeds signaturlogo falmer væk på hælen og en tonal hvid gummisål.


Nike Air Force 1 High Orange gennem hele sin spillekarriere i NBA. For at ære legendens konstante støtte til high-top i hans 16-årige stint i Association frigiver Nike en særlig colorway af modellen. Det helt hvide farveskema har en øvre patenteret læder og matchende ankelrem. Højdepunktet er en silhuet af Sheed, der skyder hans signaturfadeaway syet på hver sidehæl.


Nike Air Force 1 High Dame falder i denne splinternye colorway, der har klassisk skrevet overalt. Vugger et rent hvidt, motionsrødt, tyggegummi mellembrunt og sort farveskema, high-topsporten en hvid tumlet læder øvre forskydning af den sorte nubuck på Swoosh-logoerne, hælen og ankelstroppen. Små røde accenter findes på tungen branding, mens sålen består af en hvid mellemsål og ydersål i gummi.


Nike Air Force 1 High Multicolor vender tilbage i et meget populært farveskema i sommermånederne klædt i en blanding af hvid, gymnastikrød, tyggegummi brun og sort. Dette tilbud har en hvid tumlet læderoverdel med sort nubuck på Swoosh-logoerne, hælen og ankelstroppen. Hints of Red bruges på tungerne afsluttet med en fuld Gum gummi ydersål.


https://www.udsalgskrs.com/