Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

lizawilson03
11-10-2019 10:49:42

Modifier

lly9wc6a
06-10-2019 09:00:47

http://kicksdeals.com/wp-content/uploads/2018/08/adidas-eqt-support-93-17-boost-CNY-2018-2-700x400.jpg


De Adidas Schoenen Oranje heeft een zwart en goud primeknit bovendeel, met een ontwerp bedoeld om te verwijzen naar de schalen van een draak. Andere functies zijn onder meer EQT-branding op de neus en de Chinese karakters voor draak op de middelhakken. De sneaker wordt vervolgens afgewerkt met volledig zwarte BOOST-demping. De "Super Shenron" is de laatste sneaker in de Dragon Ball Z x adidas-samenwerking en ontleent zijn naam aan de draak die tevoorschijn komt wanneer alle Super Dragon Balls zijn verzameld.


De kleurrijke teen wordt vervolgens gekoppeld aan de rest van de Adidas Schoenen Dames Sale die een mix van gewaagde oranje, lichtblauwe en witte tinten gebruikt. Zwarte details op gebieden zoals de buitenzool, veters en Three Stripes dragen bij aan het ontwerp van de schoen. Een White Boost-middenzool voegt comfort toe aan de esthetiek van de schoen.


Hoewel Adidas Schoenen Nieuw 2019 het best wordt herinnerd om zijn groene en witte hardloopsilhouetten, kiest Packer ervoor om de lijn "Adventure Equipment" te markeren, een reeks robuuste opties voor outdoorschoenen, met het EQT kussen ’91. In plaats van vast te houden aan een gedempte colorway, zijn kleursignalen uit verschillende archiefmodellen genomen om een ​​eerbetoon aan de hele adidas EQT-lijn te creëren.


Detaillering van het nieuwste Adidas EQT Support 93/17 Chinese New Year heeft overal zwarte en gouden accenten, evenals gele en lichtgroene Primeknit langs de bovenkant. We zien ook donkergroene Primeknit-strepen die een opvallend contrast bieden. Bruin leer rust op de middelste middenvoet en het hiellipje, een knipoog naar de drakenstructuur van Shenrong. Het kleurrijke paar wordt geleverd met een speciale binnenzool en doorschijnende groene buitenzool. Ten slotte ronden gele en rode hakaccenten het ontwerp af.


https://www.sports-be.com/