Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

1rgf3mlt
12-07-2019 05:19:52

https://assets.adidas.com/images/w_600,h_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/752981f2a1e14bb1aec6a9ce011c6d7b_9366/Ultraboost_19_Shoes_Black_B37704_010_hover_standard.jpg


Adidas Schoenen Dames Zwart gaat een flinke line-up uitbrengen, bestaande uit zeven Ultra Boost 2019 kleurenopties voor zowel mannen als vrouwen. Elke schoen is gebouwd met een Primeknit-bovenwerk, een kenmerkende overkapping van de kanten kooi en een transparant tegenstuk. Een full-length White Boost middenzool bovenop een Continental rubberen buitenzool completeert het ontwerp.


Dienend als de eerste grote afwijking van de beproefde Ultra Boost-formule, is de Adidas Schoenen Nieuwe Collectie van het iconische silhouet dit jaar vertoond in een zweem van nieuwe en opwindende kleurstellingen. De volgende is een aards "Clear Brown" -ras dat zijn naamgenoot combineert met zwart en wit op de elementen met een nieuw uiterlijk en het bovenstuk van Primeknit opnieuw maakt. Naast zijn nieuw bewerkte bovenkant, biedt deze opnieuw uitgevonden Ultra Boost ook een nieuw hielstuk en een middenvoetkooi, terwijl de enkelband deze keer een beetje meer steun biedt met een vertrouwd tonglogo met de kenmerkende Trefoil-stempel.


De Adidas Schoenen Oranje is de volgende schone colorway om te landen op het nieuw geïntroduceerde silhouet van de Three Stripes. Met een officieel kleurenschema van Core White / Core Black is het Primeknit-bovenwerk van het model bedekt met wit en zwart, met de donkere tint meestal op de onderste helft en de hiel. Tot de details behoren de doorschijnende driekader-veter-kooi en de hiel-overlay, gevolgd door een witte boost-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


De kleuren van de Adidas Ultra Boost 2019 Core Black/Grey Six/Grey Four zijn al uitgekomen, maar nu pronkt Adidas met een nieuwe colorway genaamd "Clear Brown". De bovenste helft van de schoen is zwart, terwijl de onderste helft een mooie mokka-tint heeft. Deze kicks worden compleet geleverd met zwarte veters en een zwarte kooi met drie strepen terwijl de tussenzool wit is.


https://www.schoenenwho.com/