Cheat CS 1.6

Bienvenue invité Si tu veux voir l'intégralité du forum, pense à t'inscrire Une fois inscrit, tu pourras profiter de la totalité des services proposés par le forum: Tutoriels, ressources, services commandes, etc.. Ambiance cordiale assurée

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

tobykent
28-12-2015 16:19:46

http://www.kickob.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/H/u/HuaracheLight-0611-18.jpg

De mest genkendelige dele af den elskede Nike Air Huarache Udsalg Bestille fortsætte til Ultra - den tøflen, hælremmen, Exoskeleton og tunge patch fortsat - men dens resten af ​​den øvre er forbedret med en ny støbt konstruktion og som inkorporerer Flywire teknologi.

Den ikoniske stiplede tekstur på mellemsålen hælen nu dækker hele enheden, og ydersålen er kernehus-out på linje med Nikes nuværende fascination af lys og fleksibel sål enheder, alt imens holder Air enheden stadig intakt. Det er en unescapable, at de fleste af vores foretrukne sko fra 90'erne vil fortsat rehashed, og vi er bare glade for, at Nike Air Huarache dame billige forbliver tro mod det oprindelige design uden at ødelægge det, vi elsker ved det.

http://www.kickob.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/i/AirHuarache-0529-04.jpg

Ingen løgn - det er en af ​​de steeziest Huas vi har set i et stykke tid. Ja vi har følt nogle af de afdæmpede farvevalg ligesom Sort / Mørk Grå og at kvinders 'Iron' par, men der er ikke noget som at se en Nike Air Huarache Sko Tilbud Danmark med nogle popping farve. Og, det er hvad netop denne 'Foto Blå / Midnight Navy' tilbud. Fra fronten er det business as usual med lagdelte grå snigende op til en "Midnight Navy 'på neopren, men fra bagsiden, det er så tændt som Travis Scotts night show.

Det er rart at se en Nike Air Huarache herre Rabat gå fuld åbenlys og flex farven på sin arv, men få sko kan udelukke en tredobbelt farvestilling ligesom Nikes Hua kan. Denne "Jern" farvestilling bestemt for damerne dækker alle tonale sorter af metal, med lysere noter på tå og derefter mørkere nuancer på hælen støtte.

Denne ene er en nem sælge. Selvom Nike Air Huarache nye modeller har sine rødder i livlige farver, der ville se hjemme på et hår metal koncert, er det de afdæmpede toner som denne Sort / Mørkegrå at folk gå nødder til. Mørkere strukturelle understøtninger på den øverste spiller godt fra gråtoner i hælkappen og mellemsål - disse vil være væk, før du ved af det.